ако може някой да ми каже от какво може дами заяждат скоростите,говоря за първа и втора само и задна от време на време,ако има вариянт от съединителя вече го отписвам защото вчера го смених целия комплект на валео.Ако знаете нещу моля кажете защото много ме дразни тая работа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
скоростите ми нещу заяждат
Collapse
X
-
и при мен го има са6тия проблем,верно е дразне6то,за задна вкараи парво парва и тогава задна и влиза нормално,втора с междинна гас ,аз моита така я карам,маи са си така по принцип,не знам,а мойе и да има проблем сас синхронизаторите
alfa romeo 145 1.6 t.s.
alfa romeo alfeta gtv 2000
-
Синхронизатори?Трябвало е да кажеш като ти сменят съединителя да погледнат и това...
Моята първа от време на време не влиза, трябва да съм на полу-съединител, че да влезе..задната също.А втора ако изкарам първа до 6-7крпм почти никога не влиза....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Re: скоростите ми нещу заяждат
Първоначално публикувано от NBGако може някой да ми каже от какво може дами заяждат скоростите,говоря за първа и втора само и задна от време на време,ако има вариянт от съединителя вече го отписвам защото вчера го смених целия комплект на валео.Ако знаете нещу моля кажете защото много ме дразни тая работа.sigpic
Comment
-
Когато купих моята 145 - мн трудно влизаха 1 и задна. Смених комплект съединител, маховик и маслото на скоростната кутия и сега се включват с един пръст и приятно меко 'щрак'. Щом си сменил комплект съединител - смени маслото на скоростната, ако не си го сменял скоро.AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
Comment